Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Univerbal, aplicația bazată pe AI, care te ajută să înveți o limbă străină și poartă conversații cu tine în timp real

Your browser doesn't support HTML5 video.

Dacă vrei să înveți o limbă străină sau poate vrei doar să exersezi o limbă pe care deja o cunoști, s-ar putea să te intereseze recomandarea noastră de astăzi la categoria aplicații.

Soluția digitală despre care vorbim azi se numește Univerbal și este disponibilă deja atât pentru iOS, cât și pentru Android. Există chiar și o variantă web. O aplicație bazată pe inteligență artificială prin care ai acces, la orice oră din zi și din noapte, la un meditator. Un profesor fictiv, bazat pe AI, care poartă conversații cu tine, în timp real, în funcție de pasiunile tale.

Pot fi mesaje text sau audio în germana, franceză, italiană sau engleză. Tu alegi limba în care vrei să porți aceste conversații, iar în cazul în care faci greșeli, meditatorul îți atrage întotdeuna atenția și te ajută să înveți din greșeli. Este practic o variantă la îndemână dacă se întâmplă să nu ai cu cine să exersezi o limbă străină sau nu ai timp de meditații, cursuri de franceză, germană, italiană sau alte limbi străine. Așa ai oricând, la îndemână, pe telefon, în buzunar, un profesor dornic să-ți răspundă oricând, la orice întrebare.

Puteți testa gratuit aplicația pentru doar șapte zile. Așa am făcut și eu. Nu mi-am prelungit abonamentul, dar cred că aș reveni la ea dacă mi-aș dori cu adevărat să învăț o nouă limbă străină. Mi-a confirmat că încă există timp pentru așa ceva, indiferent de ocupație, vârstă sau priorități. Aaaa și încă ceva..aplicația este dezvoltată în Marea Britanie, dar din echipă fac parte și români. Sigur va fi un succes!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult