Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un nou joc îi va aduce și mai aproape de universul eroilor legendari pe fanii înrăiți. Despre ce este vorba

Your browser doesn't support HTML5 video.

Riot, compania din spatele League of Legends caută succesul și cu alte titluri. Și, cu siguranță, nu-l va găsi cu The Mageseeker - A League of Legends Story

Un joc nou, de nișă, care-i va aduce și mai aproape de universul eroilor legendari pe fanii înrăiți.

E foarte greu să faci un joc 2D, pixelat, să arate frumos. Cu toate acestea, The Mageseeker - A League of Legends Story este o operă de artă. Atenția la detalii este fantastică, și părțile bune nu se opresc aici.

The Mageseeker - A League of Legends Story este un joc de acțiune în toată regula, iar acțiunea se întâmplă în unversivul League of Legends. Tu joci cu Sylas, un mag eliberat după 15 ani de temniță. Sylas este și campion în jocul celor de la Riot Games.

The Mageseekers, numele e dat de o facțiune de polițiști care vânează Magi, iar Sylas este un astfel de personaj, doar că acum nu mai face asta, ci atacă aceste reguli ale statului Demacia. Povestea e mai complexă de atât și emoționantă pe alocuri, chiar și-n 2D și cu mulți pixeli.

Citește și
„Human or not?”, jocul care te provoacă să ghicești dacă ai vorbit cu un om sau AI. E foarte greu să răspunzi corect
„Human or not?”, jocul care te provoacă să ghicești dacă ai vorbit cu un om sau AI. E foarte greu să răspunzi corect

Apoi, printre povești, Sylas și trebuie să facă ceva. Aici e partea interesantă. A un joc alert, cu multe magii, puteri, care pot fi folosite pentru atacarea inamicilor. Nivelurile sunt bine desenate și nu prea ai timp să te plictisești. Din când în când mai apare și câte-un BOSS care dă ceva bătăi de cap, la propriu.

The Mageseeker - A League of Legends Story e un joc care merită și trebuie încercat. Costă doar 30 de dolari și e disponibil pentru console și PC-uri la 30 de dolari.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult