Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trei dintre cele mai uimitoare computere în 2023: Acer Predator Helios 300 Spatial LABS, Lenovo Yoga 9i, Dual Asus ROG ALLY

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ne uităm astăzi la câteva dintre cele mai interesante computere de pe piață, prezentate de Marian Andrei la iLikeIT.

Primul laptop - și unul dintre cele mai interesante care există deja la vânzare în momentul de față este Acer Predator Helios 300 Spatial LABS.

Acest laptop are un ecran deosebit, care este capabil de imagini 3D fără ca utilizatorul să poarte ochelari.

În acest fel, laptopul oferă o nouă dimensiune a jocurilor, precum God of War și Forza Horizon 5. Bineînțeles, prețul este pe măsură, începând de la 3.499 de dolari.

Acest laptop de gaming este limitat la 60fps, fiind compromisul pentru un 3D fără ochelari, respectiv capacitatea de reacție în timpul jocurilor. Cu cât rata de reîmprospătare este mai mare, cu atât un joc poate părea mai clar și real.

Citește și
ilikeit
iLikeIT. Aplicația care te poate ajuta să probezi virtual anumite haine. Cum funcționează

Are senzori de urmărire a ochilor utilizatorilor, deasupra ecranului, care ajută la redirecționarea a două seturi diferite de imagini către ochi, o tehnică tipică pentru afișajele 3D fără ochelari. Asta înseamnă, de asemenea, că doar o singură persoană poate utiliza efectiv funcția 3D.

În ceea ce privește suportul pentru jocuri, există doar 9 jocuri care utilizează 3D Ultra în acest moment, printre care God of War, Psychonauts 2 și A Plague Tale: Innocence.

Acer spune că aproximativ 65 de titluri, majoritatea jocuri mai vechi, funcționează cu 3D+. Mai multe detalii oficiale despre Acer Predator Helios 300 Spatial LABS puteți găsi pe pagina oficială a produsului.

Consola portabilă Asus ROG ALLY cu Windows

Al doilea produs uimitor este Asus ROG ALLY, al doilea produs din categoria consolă portabilă.

Este o consolă cu procesor de la AMD, cu Windows 11, cu tot ce trebuie, inclusiv cu difuzoare puternice, un ecran de șapte inci cu rezoluție foarte bună.

Singurul impediment, să zicem, ar fi autonomia bateriei, care depinde foarte mult de cât de solicitant este jocul respectiv.

Consola este foarte silențioasă, nu deranjează foarte tare cu ventilatoarele, vă puteți juca în avion vreo două-trei ore.

Laptopul cu două ecrane: Lenovo Yoga 9i Dual  

Lenovo Yoga 9i Dual este un laptop în adevăratul sens al cuvântului, doar că în loc de tastatură, în partea de jos, are două ecrane.

Este ca și cum tot timpul ai avea două monitoare portabile la tine.

Funcționează cu touch screen, funcționează cu un stilou special, pe care îl puteți folosi inclusiv ca să scrieți sau să desenați pe el, elemente de grafică în PhotoShop, etc.

Vine cu o tastatură în cutie și este destul de performant, cu autonomie destul de bună.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult