Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tinerii pasionați de securitate cibernetică pot participa gratuit la un concurs de găsit vulnerabilități. Premii în bani

Your browser doesn't support HTML5 video.

Securitatea Cibernetică e temă de Campionat Național. Sute de tineri se vor întrece într-un concurs de găsit vulnerabilități, așa cum fac și hackerii.

Cei mai buni pot câștiga mii de euro și vor reprezenta țara noastră la cel mai înalt nivel, în Europa.

Mihai Rotariu, manager comunicare DNSC, a fost invitat la iLikeIT, pentru a da detalii despre Campionatul Național de Securitate Cibernetică.

Mihai Rotariu: ”Vorbim de cea de a patra ediție a Campionatului Național de Securitate Cibernetică sau Romanian Cyber Security Challenge. Este o competiție de cyber la nivel național și totodată un criteriu de departajare pentru cei care vor să intre în echipa României de cyber, care va reprezenta țara noastră la campionatul european.”

Participarea este gratuită, iar tinerii pasionați de domeniul securității cibernetice își vor putea demonstra, la nivel național, abilitățile în domenii precum mobile & web security, crypto, reverse engineering și forensics.

Citește și
Site-ul Ministerului Educaţiei, atacat de hackeri: ”Dragi elevi, nu vă mai bateţi capul cu şcoala, este o pierdere de timp”
Site-ul Ministerului Educaţiei, atacat de hackeri: ”Dragi elevi, nu vă mai bateţi capul cu şcoala, este o pierdere de timp”

Concurenții se vor întrece pe 3 categorii de concurs: Juniori (16-21 de ani), Seniori (22-25 de ani) și Open (disponibil indiferent de vârstă).

Mai mult, la categoriile eligibile pentru selecție (Juniori și Seniori) se vor acorda premii în bani (locurile 1-3), respectiv premii speciale (locurile 4-10).

Data limită pentru înregistrare este 27 Mai 2023.

Etapa preliminară de calificare va avea loc online, în perioada 26.05 ora 16:00 - 27.05 ora 24:00 (32 ore).

Finala se va desfășura on-site, la Bucuresti, în perioada 22-23.07.2023.

Mai multe detalii găsiți pe www.rocsc.ro

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult