Modifica setarile cookie
Toate categoriile

TikTok a picat în mai multe zone de pe glob. Este al doilea incident de la începutul lunii

TikTok a picat în mai multe zone ale lumii, afectând milioane de utilizatori. Este a doua problemă tehnică a aplicației chinezești, în decurs de numai o lună.

Aplicația TikTok avea probleme tehnice în jurul orei 17 - ora locală a României -, care s-au manifestat în Marea Britanie și în alte zone ale lumii, potrivit site-ului Down Detector, relatează publicația Daily Mail.

Cu toate acestea, la ora redactării acestei știri, aplicația funcționa în România, aparent fără probleme tehnice.

Aplicația TikTok, deținută de firma chineză ByteDance, a suferit o întrerupere de o oră, care a afectat utilizatorii din Marea Britanie, la începutul acestei luni.

DownDetector centralizează rapoarte de întreruperi din mai multe surse, inclusiv rețelele sociale și aplicațiile mobile.

Citește și
polska babinsk
Influenceră revoltată că nu a fost lăsată să intre în restaurant din cauza decolteului. Scandalul s-a întors împotriva ei

Până acum, au fost înregistrate peste 4.000 de probleme pe DownDetector, 51% dintre oameni raportând probleme cu aplicația și 44% cu conexiunea la server.

Problemele TikTok de miercuri au fost semnalate și comentate de mulți utilizatori pe Twitter, arată sursa citată. Până acum, compania chineză nu a comentat incidentul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult