Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tehnologia revoluționară care le ajută pe femei să găsească măsura perfectă la haine

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un producător japonez de haine foloseşte tehnologia 3D pentru a revoluţiona felul în care femeile îşi cumpără lenjerie intimă. Înainte să aleagă mărimea, clienta trece printr-un scanner care îi ia măsurile în 5 secunde.

Aşa cum femeile ştiu foarte bine: să-ţi cumperi lenjerie poate fi un proces inconfortabil şi anevoios. Nico siluetă nu e aidoma alteia şi trebuie să ţii seama de mai multe... variabile.

Un magazin de profil din Tokyo şi-a propus să simplifice procedura, aşa că a instalat în toate cabinele de probă scannare botezate „Smart and try".

Acestea iau toate măsurile relevante cât ai clipi, prin mai multe camere plasate de jur împrejurul corpului. Mai mult decât atât, după ce-şi află dimensiunile, clienta poate consulta o aplicaţie, care îi face recomandări în funcţie de măsuri şi stil preferat.

Chisă Minami, instructor: „Am creat acest scanner pentru că am primit multe sugestii de la cliente care se plângeau că își doresc să cumpere produse ce li se potrivesc, dar probarea lenjeriei este problematică. Serviciul este gratuit, iar clienţii nu sunt obligaţi să şi cumpere ceva.”

Citește și
Cum arată mașinile viitorului. Tehnologia care le transformă în centre de divertisment
Cum arată mașinile viitorului. Tehnologia care le transformă în centre de divertisment

Client: „În zilele noastre, oamenii sunt foarte ocupați și nu au timp să-și ia toată ziua măsurile, așa că mi se pare foarte util.”

Clientă: „Chiar dacă unele magazine îți permit să probezi sutiene, mi se pare o idee grozavă să știi exact ce mărime ți se potrivește perfect.”

Cum s-a dus rapid vorba despre această dotare preţioasă, în magazin intră şi mulţi turişti străini. Pentru ei, există permanent un angajat.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult