Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Super Mario 3D World, ore întregi de distracție pentru un joc nou, dar care te face să simți din plin nostalgia

Your browser doesn't support HTML5 video.

O să auziți des anul acesta despre Mario, singurul instalator care vine și nu întreabă în doi peri "Aoleu...cine v-a lucrat, dom'ne, aici?".

 

Deși, nu știu cum să zic, dar furnizorul de servicii - Nintendo, adică - n-a avut probleme cu stocurile, așa că la ei chiar are lumea pe ce să se joace. Iar Super Mario 3D World e un titlu care merită nu doar atenție, dar și cei 60 de Euro care se evaporă din cont.

Super Mario 3D World vine ca un remake, plus niște conținut extra. Pune mult accent pe multiplayer și pe niște runde complexe, tridimensionale, de aici și numele.

Nu e un joc ușor, adică nu te aștepta să-l dai gata pe pauză imediat. Sunt mult prea multe runde complicate, care îți solicită degetele mai ceva ca în Fortnite, deși Super Mario 3D World nu este un joc nou.

Citește și
Booksport
iLikeIT. Booksport, aplicaţia prin care putem face rezervări online la tenis sau fotbal

Au trecut deja 8 ani de când a fost lansat pentru Nintendo. Îl vedem din nou în 2021 pentru că de curând am sărbătorit 35 de ani de la apariția lui Super Mario Bros. Și cum Nintendo știe să facă bani din piatră seacă, iată așadar un joc vândut din nou.

 

Super Mario are noi puteri

 

Iar cum Nintendo Switch este o consolă foarte populară și cu mulți utilizatori noi, succesul este garantant. Așadar, scopul principal rămâne același: salvează prințesa care a ajuns din nou pe mâinile inamicilor lui Super Mario.

Și pentru asta treci din nivel în nivel, unul mai spectaculos ca altul, într-o lume tridimensională în care ai suficientă libertate de mișcare, spre deosebire de originalul Super Mario Bros.

Descoperi că Super Mario are acum noi puteri: se face un uriaș sau se transformă în pisică. Dar, în rest, mecanismul rămâne similar și o să simți din plin nostalgia.

Acum, diferit pe Nintendo Switch, este că Super Mario 3D World a primit un facelift pentru o miniconsolă. Ce e în plus este Bowser’s Fury, o luptă spectaculosă pe final de joc.

Ore întregi de distracție, pe ici pe colo și un pic de nervi, dar cu siguranță va fi un hit printre puștanii cu Switch, plus că merge pe multiplayer. Hai, să-l terminați repede că vine Mario Golf, în câteva luni.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult