Modifica setarile cookie
Toate categoriile

SONEXY, aplicația săptămânii dezvoltată de români. Rețeaua socială are deja mii de utilizatori de la noi din țară

Your browser doesn't support HTML5 video.

Aplicația pe care vă îndemnăm s-o descărcați săptămâna aceasta este o nouă rețea socială. Dacă tot au început să pice cele vechi, de ce să nu încercăm ceva nou?

Vorbim despre SONEXY. O aplicație dezvoltată de români. O găsiți atât în App Store, cât și în Play Store, și o puteți accesa din orice browser. Este o platformă online dedicată în mod special celor care vor să învețe lucruri noi.

Fondatorii promit că aici vom găsi specialiști din toate domeniile. Sănătate, justiție, psihologie, nutriție, sport și nu numai. Oamenii au aici acces, gratuit, în fiecare zi, la informații care să-i ajute să devină cea mai bună versiune a lor.

Rețeaua socială are deja mii de utilizatori din România, dar este gândită în așa fel încât să acopere o piață globală. Meniul este în limba engleză și este extrem de intuitiv.

36% din timpul pe care îl petrecem online îl alocăm rețelelor sociale. Cel puțin asta susțin creatorii SONEXY.COM, al acestei noi platforme despre care vorbim la iLikeIT.

Citește și
e-factura
Sistemul e-Factura, simplificat pentru afacerile mici. De când va fi disponibilă aplicația

Iulia deja și-am făcut cont și chiar este curioasă cum va evolua. Dacă ajungeți pe SONEXY.COM datorită iLikeIT, chiar vă rugăm să ne lăsați un mesaj, să ne spuneți cum vi se pare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult