Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Seriale românești și emisiunile PRO TV, la un click distanță. Ce poți să vezi în această vară pe VOYO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Nu ai apucat să vezi Clanul sau Groapa? Toate episoadele sunt pe VOYO și pot fi accesate oricând. Două producții 100% românești pe care poți să le urmărești în această vară, de pe orice dispozitiv.

Aplicația noastră este disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android. Și tot aici găsești și toate edițiile iLikeIT. Dacă ți se face dor de noi peste vară și nu reușești să ne prinzi dimineața la Știrile PROTV, iată că suntem la doar un click distanță, la orice oră, iar vestea cea mai bună este că poți accesa aplicația din orice colț al lumii.

În plus, tot aici găsești și filme, seriale, noi și vechi, și le poți vedea pe toate fără pauze publicitare. Și să nu uităm de dragii noștri colegi de la „România, te iubesc”. Toate anchetele și reportajele lor sunt disponibile pe VOYO, iar surprizele abia acum încep pentru că am tras cu ochiul și la ce au acum în montaj.

Mai mult decât atât, cel mai important eveniment al verii, Euro 2024, este atât pe PRO TV, cât și pe VOYO și abia așteptăm să urmărim împreună meciurile României. Mai multe informații despre VOYO și tot ce puteți vedea în această vară pe platforma noastră găsiți și pe stirileprotv.ro.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult