Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Roboții Optimus folosiți la conferința Tesla au fost controlați de la distanță de oameni. Elon Musk vrea să îi aducă pe piață

Your browser doesn't support HTML5 video.

Roboții Optimus folosiți la conferința Tesla de săptămâna trecută nu au funcționat autonom, ci au fost controlați de la distanță de oameni.

Unul dintre roboții Optimus folosiți la conferință a stat în spatele unui bar, a interacționat cu oamenii care au stat la rând pentru un cocktail, dar din mișcările lui se vede că era controlat de la distanță de un om care a purtat o mănușă sau niște senzori pe brațe.

Practic, camerele de pe fața robotului au fost folosite și de om ca să vadă pe ce pune mâna și să controleze setup-ul pentru bar.

La conferința Tesla de săptămâna trecută, nu s-a lăsat niciun moment de înțeles că roboții Optimus ar fi controlați de la distanță de oameni sau că ar fi complet autonomi.

Tesla Optimus este un robot pe care Elon Musk vrea să îl aducă pe piață, un robot care să trăiască alături de oameni în locuințe și să facă treburile de zi cu zi.

Citește și
Elon Musk a prezentat Robotaxi, vehiculul autonom care se încarcă din mers. Cum arată robotul Optimus „prietenul” oamenilor
Elon Musk a prezentat Robotaxi, vehiculul autonom care se încarcă din mers. Cum arată robotul Optimus, „prietenul” oamenilor

Mai multe detalii puteți afla din materialul video atașat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult