Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Personajele negative nu au voie să folosească produse Apple. Regula ciudată care strică misterul unui film din primele minute

Your browser doesn't support HTML5 video.

Personajele negative din filmele de la Hollywood nu pot folosi anumite branduri de telefoane pe ecran.  

Regula ne dezvăluie - uneori - mai mult decât ne-am dori despre cine este cu adevărat răufăcătorul, mai ales în titlurile cu detectivi.

Există o regulă, chiar pe site-ul Apple, la categoria ”reprezentări ale produselor Apple”, potrivit căreia, dacă vrei să folosești un produs Apple- un iPhone, un laptop, o tabletă – într-o anumită scenă, acesta trebuie să fie prezentat ”doar în cea mai bună lumină, într-o manieră sau context care se reflectă favorabil asupra produselor Apple și asupra Apple Inc”.

Adică, dacă tu ești răufăcător într-un film nu poți să apari cu un dispozitiv Apple în mână pentru că a-i putea fi dat în judecată.

”Apple va schimba probabil această regulă, pentru că, să vezi un film de mister și să-ți dai seama în 3 minute cine este răufăcătorul, este destul de ciudat”, mai spune Marian Andrei.

Citește și
RROMA Film Festival
RROMA Film Festival: filme și muzică inspirate de cultura romă. Proiecție specială a filmului Le Gitan (1975) cu Alain Delon

Informațiile complete pot fi obținute din video-ul atașat. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult