Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Oglinzile inteligente, testate de Corina Caragea la ILikeIT. Cum pot ajuta la percepția realității

Your browser doesn't support HTML5 video.

Iulia Ionescu și invitata ei, Corina Caragea, au testat la ILikeIT oglinzi, utile doamnelor și domnișoarelor mai ales când vine vorba de machiaj.

 

Nu e vorba însă de oglinzi obișnuite, ci oglinzi high-tech. Corina Caragea a arătat cum acestora li se pot activa diverse filtre, iar rezultatul se vede pe un ecran, pentru că oglinzile au o cameră încorporată. Rezultatul testelor, la ILikeIT.

„Practic, prin aceste filtre te poate ajuta să testezi diferite tipuri de machiaj. Te poți folosi de camera acestui dispozitiv și chiar îți face poze, putem face chiar și un scurt video, practic ea funcționează la fel ca un telefon, să spunem. Are un sistem android care filmează, pozează, gândiți-vă că puteți chiar să faceți un live pe Facebook, direct din baia voastră, puteți chiar să faceți un vlog. Nu neapărat în baie, dar aceasta este prima tendință, ca oglinda să fie pusă în baie. Are acces la galeria de imagini, își păstrează aceste imagini pe care noi le strângem. Putem să intrăm și pe Youtube”, spune Iulia Ionescu.

Corina Caragea: Îți trebuie o aplicație pentru a folosi această oglindă?

Citește și
Realitatea imersivă, tehnologie pusă la punct de doi români. Se folosește în filme și spoturi publicitare
Realitatea imersivă, tehnologie pusă la punct de doi români. Se folosește în filme și spoturi publicitare

Iulia Ionescu: „Este o întrebare foarte bună, pentru că funcționează pe sistem android, și ne permite să descărcăm diferite aplicații, la fel cum facem și când ne descărcăm aplicații pe telefon. Nu avem acces la la fel de multe aplicații ca și pe un telefon inteligent, dar este o gamă destul de variată. Cistă aproximativ 3.000 de lei, dacă te gândești să-și achiziționezi...”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult