Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără a renunțat la jobul ei, pentru a posta videoclipuri în care imită un câine. Câți bani câștigă

O tânără de 21 de ani din Texas, SUA a renunțat la jobul pe care îl avea pentru a începe să posteze filmări cu ea în timp ce imită un câine, pe OnlyFans.

Jenna Philips se filmează frecvent în timp ce consumă mâncare pentru câini și aleargă după jucării, pentru fanii ei care o plătesc, transmite Daily Star.

Într-unul din filmulețele ei de pe TikTok, se observă cum tânăra merge în patru labe și caută mâncare în bucătărie, în timp ce în altul se aude un bărbat pe fundal, care joacă rolul de stăpân, obligând-o să stea închisă într-o cușcă.

„Mă simt ca un câine. Vreau doar să mă rostogolesc, să mă joc, să alerg, toate astea. Întotdeauna m-am comportat ca un câine, dar nimic cu tentă sexuală. Îmi plac laudele și alinturile”, a povestit Philips.

Tânăra a afirmat că veniturile ei provin de la fanii care cer videoclipuri personalizate, unul dintre ei plătindu-i 800 de euro pentru un singur filmuleț.

Citește și
kim kardashian
Imagini inedite. Kim Kardashian a fost surprinsă în ipostaze incendiare pe o plajă din Mexic. GALERIE FOTO

„Unele dintre cereri sunt cam exagerate. Oamenii mi-au cerut să filmez cu un câine adevărat. Nu sunt implicate animale în video-urile mele și nici nu se va întâmpla asta vreodată”, a mai spus ea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult