Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Lask Linz – FCSB în play-off-ul Europa League, o experiență exclusivă pe VOYO, joi, de la ora 20:00. ”E un meci interesant”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Meciul dintre Lask Linz și FCSB, din play off-ul Europa League, este joi în direct, de la ora 20:00, pe VOYO. O nouă experiență exclusivă de care se pot bucura online toți pasionații de fotbal. Aflăm detalii de la Iulia Ionescu și invitatul ei.  

”E un meci interesant cu Lask Linz, între două echipe care s-au întâlnit o dată în irană, într-un meci amical, a bătut FCSB atunci cu 3-1. Oricum, pentru FCSB e important pentru că ar veni niște bani în plus care ar veni pentru grupele Europa League. Dacă pierde dubla asta cu Lask Linz, merge oricum în Conference League, deci avem o echipă asigurată în cupele europene”, spune Costin Ștucan.

”Diferența e de bani, într-adevăr. E o diferență de bani între cele două competiții și sunt convins că George Becali, așa cum îl cunoaștem, vrea niște bani mai mulți în buzunar”, a mai spus Costin.

”Nu e într-o formă foarte bină FCSB în momentul ăsta, două înfrângeri la rând sunt destul de multe pentru o echipă cu pretenții și o echipă campioană, dar nici Lask nu merge grozav”, a completat Costin Ștucan.

Informațiile complete pot fi aflate din video-ul atașat. 

Citește și
darius olaru
FCSB - Sparta Praga 2-3. Roș-albaștrii, eliminați din Champions League. Aventura continuă în Europa League | GALERIE FOTO

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult