Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jocul săptămânii, la ILIKEIT - Terraria, o capodoperă în care poți construi, explora, distruge și picta

Your browser doesn't support HTML5 video.

Terraria este un joc de tip sandbox - cutie de nisip. Adică poți construi, explora, distruge și picta - nu există nicio limită - vedem și noi de ce este atât de îndrăgit de a ajuns unul dintre cele mai vândute titluri din lume.

După absolut toate standardele, Terraria este o capodoperă. Și-a îmbătrânit și ca vinul - nu de alta - dar e lansat în 2011, e aproape adolescent.

Terraria este un joc 2D similar lui Minecraft - adică aduni resurse, construiești și te mai lupți și cu niște mici monstruleți. Grafica te poate duce cu gândul și mai în urmă, spre Epoca Super Nintendo.

Poate fi jucat atât singleplayer, cât și multiplayer, iar fiecare lume generată este unică. Jucătorul este responsabil să adune resurse pentru construit și dezvoltarea unor noi arme. Aici vine și partea mai puțin plăcută, căci jocul devine complicat rapid, nu sunt multe tutoriale și de multe ori chiar ajuți să te simți singur în ditamai universul.

Dacă-ți place să explorezi, cu siguranță vei găsi din asta un plus.

Terraria este gratuit în PlayStore prin abonamentul Playpass. Altfel este 5 dolari - Este disponibil și pe Steam la 10 dolari.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult