Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jocul săptămânii, la iLikeIT - Dragon Ball Sparking Zero. Son Goku revine pe micile ecrane cu ajutorul consolelor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Dragon Ball Sparking Zero este jocul săptămânii. Son Goku revine pe micile ecrane cu ajutorul consolelor. Multe lupte, zeci de personaje din copilăria noastră într-un joc splendind. Îl încercăm și noi acum.

E ceva straniu la acest joc Dragon Ball - m-am simțit din nou copil dar în timp ce-l jucam simțeam presiunea creditelor bancare. Ce simplă era viața mea. Și nici nu dădeam 390 de lei pe un joc. Că n-aveam nici consolă și nici bani.

Astăzi am consolă și cu banii așa și așa.

Revenind la joc - Dragon Ball Sparking Zero este un Arena Fighter - e o poveste, pe acolo - dar doar pretext pentru luptă. Dragon Ball înseamnă doar bătaie, în stilul Tekken sau Mortal Kombat, cu cei mai mari inamici ai lui Son Goku - pintre bătăi, mici dialoguri pe ici pe colo.

Spre deosebire de alte jocuri, Dragon Ball îți permite să te folosești de tot mediul înconjurător pentru lupte, acestea tridimensionale - poți lua altitudine ori poți împinge inamicii prin stânci.

Și că tot veni vorba de inamici, uneori devine foarte greu - eu nu am dexteritatea combinării tastelor ca să reușesc vreun combo, și-am pierdut de câteva ori. Noroc că jocul te învață să cobori dificultatea.

Pentru grafică, îi dau 10 cu felicitări. La fel și coloana sonoră - chiar e un joc reușit și lăudat peste tot. Dar, costă - 390 de lei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult