Modifica setarile cookie
Toate categoriile

iLikeIT. Laptopuri cu Windows 10, lansate recent: Acer Spin 7, Huawei Matebook X Pro, Lenovo X1 Nano

Your browser doesn't support HTML5 video.

Microsoft anunță o serie de schimbări importante pentru produsele și serviciile sale, foarte populare mai ales în perioada pandemiei. Ba chiar și o nouă generație de Windows.

De altfel, recent, au apărut pe piața din România câteva laptopuri cu Windows 10 foarte interesante, care merită atenția noastră.

ACER SPIN 7

Acer Spin 7 este un laptop foarte interesant, care costă în jur de 7000 de lei. De ce este interesant? Pentru că folosește un procesor de la Qualcomm, adică un Snapdragon.

Deci nu are nici AMD și nici Intel în el, iar avantajul este că poți folosi un SIM 5G de telefon și să obții viteze de descărcare pe internet mai mari decât ai acasă pe cablu.

Acer Spin 7 este foarte subțire și foarte ușor. De asemenea, se încălzește foarte greu, iar bateria - în testele lui Marian - a atins vreo 14 ore cu tot cu consum video.

Citește și
trotineta, Mihai Dedu
iLikeIT. Trotineta, mijlocul de transport ideal în orașele aglomerate. Recomandările lui Marian

În ceea ce privește tastatura, aceasta este foarte flexibilă, potrivită pentru scris, ira trackpad-ul este decent ca mărime. Ar fi fost bună o rezoluție mai mare la ecran, însă ceea ce oferă acum este corespunzător procesorului, care nu poate fi forțat în anumite categorii.

HUAWEI MATEBOOK X PRO

Huawei Matebook X Pro este un laptop care are un ecran foarte interesant, cu o rezoluție foarte bună.

Are și senzor de amprentă, dar ce este interesant este formatul ecranului de 3:2, adică este un pic mai pătrățos, pentru ca cititul să fie mult mai ușor, iar textele să încapă mai bine.

LENOVO X1 NANO

Lenovo X1 Nano este un latop de doar 900 de grame. Se numește Nano pentru că are un ecran foarte mic, iar laptopul este construit din fibră de carbon și magneziu.

Și chiar dacă este mic, tastatura a rămas la dimensiuni potrivite.

Pe de altă parte, prețul său este de aproximativ 2000 de euro.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult