Modifica setarile cookie
Toate categoriile

iLikeIT. Jocurile mecanice au ajuns pe telefoane mobile

Your browser doesn't support HTML5 video.

Jocurile mecanice sunt din nou la modă. De data aceasta însă pe telefoanele mobile.

Pin Out este un joc la mare căutare zilele acestea, pentru că e spectaculos şi nu costă nimic. Lupta se dă împotriva cronometrului, pentru că trebuie să parcurgeţi cât mai multe trasee într-un timp limitat. Anumite rute dau secunde suplimentare ca să vă doborâţi mai uşor recordurile. Pin Out poate fi descărcat pe Android şi iOS.

Hexar.io este un joc multiplayer, cu adversari de pe internet. Scopul este să cuprindeţi cât mai multe hexagoane şi să obţineţi un scor mai bun decât ”inamicii virtuali”. Hexar este şi el gratuit pentru Android şi iOS.

Drifty Chase este un joc cu maşini în care trebuie să scăpaţi de poliţie făcând derapaje controlate. Apăsaţi stânga sau dreapta pe ecran pentru a vira aşa cum indica traseul şi încercaţi să ajungeţi cât mai departe pentru recorduri cât mai bune. Nici Drifty Chase nu costă nimic pentru dispozitivele care funcţionează cu Android şi iOS.

Ultimul joc de astăzi este şi cel mai simplu - Kami 2 combina tradiţia japoneză a Origami cu un puzzle classic pentru telefoanele mobile. Trebuie să umpleţi ecranul cu hârtie din aceeaşi culoare. Nu există cronometru. Jocul va lăsa timp suficient de gândire, pentru fiecare mutare. Kami 2 este gratuit şi pentru Android, şi pentru iOS.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult