Modifica setarile cookie
Toate categoriile

iLikeIT. Jocul săptămânii este ”MLB The Show 19”, despre liga americană de baseball

Your browser doesn't support HTML5 video.

Vine o vreme când rămâi fără cuvinte când vezi ce urmează, așa că intro-ul trebuie torturat cu niscaiva limba de lemn. De exemplu, expresia "vine o vreme când"...

Veți înțelege imediat. MLB 2019. Laser, frate...

Jocul MLB The Show 19 este aproape perfect. Ceva din ritmul pe care-l dictează gameplay-ul te face să-l adori de la început, deși, regulile baseball-ului sunt, pentru cei mai mulți dintre voi - normal, că e le știu! - o enigmă totală. Dar... MLB The Show 19 te va învață pas cu pas, bâtă cu bâtă, piatră cu piatră.

Partea simplă e că sunt două echipe. Una pe care o controlezi și alta pe care nu…Pe rând, una dintre ele trebuie să lovească mingea aruncată de cealaltă. Și-apoi se face schimb.

E un fel de FIFA, dar nu prea. Ai cele mai noi echipe din liga americană de baseball, îți alegi cu cine vrei să joci și la finalul sezonului trebuie să ieși campion. Probabil trebuie să te documentezi un pic înainte să îi dai bătaie, dacă vrei să știi cu cine mergi la drum.

Citește și
George Buhnici si Marian Andrei
iLikeIT. Jocul săptămânii: Super Smash Bros

Spuneam, gameplay-ul este cireașa de pe tort. Ceva din entuziasmul comentatorilor te ține lipit de ecran cu ochii semi-deschiși. Pentru că pare mult mai puțin alert decât FIFA - jucătorii nu aleargă la fel de mult - cam totul are legătură cu sincronizarea perfectă. Adică, dacă ești cu bâta trebuie să ghicești unde o să arunce pitcherul mingea.

Lovești, te rogi, pentru un ”homerun”, adică s-o trimiți peste teren și în timp ce echipa adversă încearcă să recupereze mingea, tu să alergi la următoarea bază.

Apoi, dacă arunci mingea trebuie să alegi tipul de aruncare, mai cu boltă, cu viteză, mai cu efect. Eficiența e dată, din nou, de sincronizare.

Pontul nostru: dacă vrei să încerci un joc de baseball, caută un titlu puțin mai vechi. Schimbările sunt minore, regulile la fel.

Și apoi, dacă nu cunoști jucătorii, nu are rost să dai ÎNCĂ cei 60 de dolari corespunzători producțiilor noi. Deși, sincer, arată într-un mare fel...

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult