Modifica setarile cookie
Toate categoriile

iLikeIT. Gadgetul care pregăteşte vinul la recomandările somelierului

Your browser doesn't support HTML5 video.

George Buhnici ne arată aparatul care pregăteşte vinul pentru consumat la recomandările somelierului dar şi robotul care face cocktailuri perfecte.

 

Este vorba de un produs finanţat de guvernul francez prin programul de startupuri La France Tech. Şi este un produs care a făcut furori la cele mai mari târguri de tehnologie.

Cine a zis că să bei un vin de calitate este simplu. Adică ar trebui să ştii temperatura şi când să-l aerezi. Aici intervin francezii care au inventat un aerator intelient şi conectat. Şi de ce ai avea nevoie de aşa ceva? E legat la mobil, scanezi eticheta şi îţi spune în funcţie de sticlă de cât timp are nevoie să fie aerit şi temperatura corectă la 16 grade celsius. În momentul în care verşi ai instantaneu vinul aerat aşa cum trebuie ca să te bucuri de aromă şi calitate pentru care ai dat nişte bani.

Mixologiq este o maşinărie de făcut cocktailuri care costă 8000 euro. E folosit deja în cluburile din Franța și-n unele localuri patronii și-au scos investiţia după prima seară.

Citește și
jocuri
iLikeIT. Cele mai bune recomandări de jocuri gratuite pentru weekend

Acesta este un robot pentru cocktailuri. Ia singur alcool și suc, taie lămâia și zdrobește gheața, apoi le combină pentru un cocktail.

Deja lime-ul a fost tăiat și zdrobit, frunze proaspete de mentă și acum paharul și le zdrobește iar amestecul de licori este servită perfectă.

Altfel, după distracție vine și munca. Dacă vreți să fiți productivi iată computerul polivalent.

Cum ar trebui să arate un computer pe care nu îl iei în rucsac? Cam aşa. Acesta este un Yoga A940 este ceva mult mai frumos decât un Apple iMac şi să vă arăt de ce. Are un monitor de 97 de inch care suporta touch. Gândit pentru profesioniştii creativi dar şi eu m-aş mulţumi cu el.

George Buhnici: Pot să-l cobor şi mai mult, poţi să desenzi pe el, are o rotită pe lateral care permite mai multe comenzi care pot fi modificate pentru Photoshop. Îl foloseşti şi pentru a lucra şi pentru filme care se văd excepţional. Are un soundbar în partea de jos o tastatură wireless. Aici în dreapta poţi să vii cu telefonul şi se va încărca wireless. De-asemena şi pen-ul îl poţi pune aici pentru reîncărcare. Deocamdată nu avem preț dar chiar și așa e cât de poate de interesant.

Genul acesta de produs se numește All-In-One pentru că toate componentele sunt montate în monitor. Lenovo Y940 va ajunge în curând pe piață.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult