Modifica setarile cookie
Toate categoriile

iLikeIT. De unde luăm cel mai bun robot în 2022

Your browser doesn't support HTML5 video.

A venit momentul pentru iLikeIT și avem câteva ponturi pentru cumpărături. De unde luăm cel mai bun robot în 2022?  

Roboțelul Miko 3 este un roboțel pentu copii, educative. Cu ajutorul unei aplicații pe telefon poți vedea tot timpul ce face copilul și care sunt aplicațiile lui preferate, poate să se uite și la desene animate. Robotul are foarte multe aplicații prin care copilul poate să învețe geografie, engleză sau altă limbă stăină.

Miko 3

Este un roboțel de companie pentru copii. Cu ajutorul camerei frontale poate să-și recunoască partenerul de joacă. Are comandă vocală prin care poate să răspundă la toate curiozitățile copilului. Miko are un ecran de înaltă rezoluție și conținut potrivit copiilor de peste 3 ani. Are și roți ca să se poată deplasa prin casă. Cei care plătesc abonamentul Max (99 de euro pe an) au acces nelimitat la diverse aplicații ori conținut Disney. Miko3 costă 250 de euro.

 

Citește și
iphone 14
Noile modele de iPhone au ajuns în România. Marian Andrei le-a analizat la iLikeIT

Xiaomi Cyberdog

Un este un robot patruped dotat cu 11 camere și senzori de înaltă rezoluție ca să poată naviga pe cont propriu. Cyberdog poate fi controlat și cu o aplicație de pe telefonul mobil. Cântărește 14 kilograme iar viteza maximă pe care o atinge este de 12 kilometri pe oră.

Mai multe detalii în VIDEO atașat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult