Modifica setarile cookie
Toate categoriile

iLikeIT. Cum puteți să vă faceți un site în 60 de secunde

Your browser doesn't support HTML5 video.

Nu trebuie să fiți programatori ca să vă faceți primul site. Pe internet sunt disponibile o mulțime de platforme care vă pot ajută, cu bani puțini sau chiar gratuit.

Dacă va mai aduceți aminte, am avut-o invitată în studio pe Monica Bârlădeanu, care ne-a lăsat gură cască. Ea are un business pe internet, cu un site construit de ea de la zero, pe o platformă online.

Astăzi vă arătăm cum puteți să vă faceți un site în 60 de secunde, doar dacă va grăbiți foarte tare. Chiar și de pe mobil.

Prima aplicație din listă poate fi descarcată gratuit pentru dispozitivele cu iOS. Se numește Universe și e ideală pentru cei care vor să-și facă rapid un site de prezentare. Cât de rapid? În aproximativ cinci minute puteți avea site-ul funcțional și gata să primească vizitatori.

Trebuie doar să alegeți fotografia care vă reprezintă, linkurile către conturile de socializare și gata. Site-ul este plasat apoi pe platforma Universe, dar puteți să vă cumpărati propriul domeniu și să-l urcați direct din telefon.

Citește și
joc, jocuri
iLikeIT. Jocul săptămânii este românesc și face referiri la perioada comunistă: Black The Fall

Wix.com este o platformă uriasă care vă pune la dispoziție toate resursele pentru un site sau un blog. Indiferent de nișa la care vă gândiți, Wix oferă mii de șabloane din care puteți să alegeți. Sunt zeci de teme pentru zona de gătit, fotografie sau tehnologie. Tot aici găsiti și exemple de site-uri pentru CV-uri, pentru un portofoliu inedit.

Wix pune la dispoziție și modele pentru magazine online. Trebuie să plătiți doar găzduirea, sub formă de abonament lunar, cu prețuri care pornesc de la 20 de lei pe lună.

O alternativă la Wix este Weebly, pe care puteți să faceți site-uri ceva mai complexe, chiar și magazine online care pot duce un trafic mare. Vi se pune la dispoziție o unealtă cu care puteți să faceți design-ul site-ului, cu meniuri și tot ce e nevoie pentru un magazin online ori site de prezentare. Aveți nevoie doar de răbdare.

Tot prin Weebly puteți să și cumpărați domeniul. Veți plăti un abonament lunar pentru domeniu și server. Cel mai ieftin pornește de la 8 dolari pe lună, iar cel mai scump costă 38 de dolari.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult