Modifica setarile cookie
Toate categoriile

iLikeIT. Cum putem seta limite de timp pentru noi, dar și pentru copii, atunci când folosim telefoanele mobile

Your browser doesn't support HTML5 video.

Puțini sunt cei care știu că telefoanele mobile monitorizează cât folosim fiecare aplicație sau joc. Cum putem seta limite de timp pentru noi, dar și pentru copii, aflăm în ediția de joi din iLikeIT.

Pentru iOS, dar și pentru Android, este o setare care a apărut de ceva timp, dar este ascunsă în meniu. De exemplu, la Android, există opțiunea Confort Digital sau Confort Parental, care se regăsește în Setăril. Din acea opțiune, se pot selecta numeroase opțiuni. Controlul parental poate fi configurat cu Family Link, de la Google. Practic, se adaugă în familia telefonului încă un dispozitiv mobil cu același cont și poate fi setat de la distanță ce aplicații să fie folosite și pentru cât timp.

Pentru iOS sunt două variante pentru controlul parental. De exemplu, în setarea Family Sharing se regăsește funcția Screen Time. Aici se poate vedea pe ce aplicații stă copilul, cu cine vorbește și, inclusiv, i se pot limita contactele pentru acest lucru. Tot din Setări, funcția Screen Time îi arată posesorului cum a folosit telefonul în ultima săptămână.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult