Modifica setarile cookie
Toate categoriile

iLikeIT. Cât costă gadgetul care elimină bacteriile de pe smartphone în doar 5 minute

Your browser doesn't support HTML5 video.

Unul dintre cele mai utile gadgeturi în această perioadă caracterizată de nevoia de curățenie este sterilizatorul multifuncțional portabil, care poate curăța rapid un smartphone, eliminând toate bacteriile.

Teo Păduraru a fost invitat la iLikeIT, unde a explicat cum funcționează acest gadget, care se bazează pe emisiile de raze ultraviolete:

”Trebuie lăsat aproximativ 5 minute, după care face un beep-beep. Și dacă, cumva, deschizi capacul în timp ce merge, se sting lămpile cu ultraviolete, să nu pățești probleme la retină.”

Acest device costă 100 de lei, adică aproximativ 20 de euro, însă există și modele mai performante, care pot încărca și telefonul:

”Au la bază un wireless charging și, în timp ce se dezinfectează, se și încarcă. Și nu este numai pentru telefoane: pentru chei, pentru măști, pentru portofele, pentru orice chestii suficient de mici, să intre acolo.” - mai spune Teo Păduraru.

Citește și
Iulia Ionescu
iLikeIT a revenit pe ecrane. Dimineața, de luni până vineri, în cadrul Știrilor PRO TV!

Pe de altă parte, trebuie subliniat faptul că există și modele de sterilizatore mai mari, care pot dezinfecta dulapuri sau chiar interiorul unei mașini.

Mai multe detalii găsiți pe pagina nostră de Instagram @ilikeit.tech, pe contul lui Teo @gbr_tronics, dar și pe pagina noastră de Facebook @iLikeIT.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult