Modifica setarile cookie
Toate categoriile

iLikeIT, aplicaţii de vară. S-a lansat Neversea, pentru pasionații celebrului festival

Your browser doesn't support HTML5 video.

George Buhnici vine cu recomandări de aplicaţii pentru această vară. Printre ele se numără şi aplicaţia de la cel mai mare festival de muzică organizat la malul mării.

În aplicația Neversea sunt mai multe secțiuni, una fiind dedicată, bineînțeles, artiștilor. Acolo puteți afla orele la care sunt programate concertele și lista completă a celor care vor susține show-uri la Neversea.

Aplicația este gratuită în App Store și Google Play.

Utilizatorul își poate crea în această aplicație propriul calendar cu artiștii pe care dorește să-i vadă, în funcție de orele și scenele la care aceștia cântă.

De asemenea, utilizatorul poate folosi aplicația pentru a fi ghidat pe hartă atunci când vrea să ajungă la o anumită scenă, iar afară este prea aglomerat ca să își dea seama unde se poziționează.

Citește și
Nokia Pureview
iLikeIT. Ce trebuie să știți dacă vreți să faceți fotografii bune cu telefonul mobil

Nu în ultimul rând, în aplicație mai există secțiuni pentru foto, mâncare și chiar radio, unde se poate asculta gratuit muzică.

Adobe Lightroom

Cu această aplicație se pot modifica rapid fotografii, datorită mai multor setări cu care puteți ajusta diferite proprietăți ale imaginilor.

Adobe Lightroom este gratuită în App Store și Google Play.

Ulysses

Ulysses este o altă aplicație foarte bună, dar pentru editarea textelor. Costă aproximativ 20 de lei pe lună și, spre deosebire de servicii precum Google Docs, are mai multe opțiuni pentru utilizatori.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult