Modifica setarile cookie
Toate categoriile

iLikeIT. Anchetele Inspectorului PRO au ajuns la inimile românilor. Camelia Donțu a vorbit despre succesul proiectului

Your browser doesn't support HTML5 video.

Timpul petrecut reporteri pe teren a dus în fiecare an la realizarea unor anchete și reportaje, care au schimbat mentalități și au găsit soluții pentru cei care şi-au pierdut speranța în autorități. 

Unul dintre proiectele Ştirilor PRO TV a reușit, de curând, să cucerească și internetul: INSPECTORUL PRO.

Aproape de fiecare dată când ați publicat o anchetă s-au și rezolvat lucruri.

Camelia Donțu: De cele mai multe ori da. Am mai pus niște capace de canalizare, am mai făcut niște rigole, da, se întâmplă lucruri.

Marele succes de anul acesta este materialul care a fost realizat în urma deplasării făcute de tine în Delta Dunării, cel despre Chilia Veche. De ce crezi că a avut impact atât de mare la public?

Camelia Donțu: Eu spun mereu că Delta este cel mai frumos loc de pe pământ, pe de altă parte este undeva la capătul pământului. Noi ajungem foarte greu acolo. Este o lume foarte greu de cunoscut. Tocmai pentru că este departe de privirile tuturor, autoritățile își fac de cap. Sunt tot felul de investiții cu fonduri europene care nu au nicio noimă și poate de aceea oamenii au fost foarte interesați să vadă ce se întâmplă acolo.

Citește și
Jocul săptămânii este NBA 2K22. De ce nu este recomandat să-l joci pe PC
iLikeIT. Jocul săptămânii este NBA 2K22. De ce nu este recomandat să-l joci pe PC

Sunt și foarte multe nemulțumiri în același timp...

Camelia Donțu: Da, la Sulina, un alt oraș din Deltă. Este primul oraș în care răsare soarele. Oamenii de acolo spun că sunt cei care văd primii soarele și ultimii dreptatea. Tocmai pentru că acolo autoritățile nu își fac treaba. Nici nu sunt pregătite, nici nu sunt fonduri. De exemplu, acum există un miliard de euro fonduri europene. Este cel mai mare proiect al Uniunii Europene de dezvoltare a unei zone, dar deja sunt fonduri blocate pentru.

Mai multe detalii în video.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult