Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Explicațiile oficiale ale Facebook pentru cea mai lungă "pană" din istoria sa

Your browser doesn't support HTML5 video.

Facebook dă vina pe o schimbare a configuraţiei serverelor sale pentru cele mai grave probleme tehnice pe care le-a întâmpinat vreodată în istoria să.

Timp de aproape 24 ore, Facebook, dar şi Instagram şi Whatsapp au funcţionat cu întreruperi sau deloc. Abia după 24 de ore, compania a declarat criza rezolvată şi a explicat cauza. Facebook a subliniat că, în ciuda zvonurilor, până n-a fost cauzată de un atac al hackerilor.

Estimările sugerează că problema a început miercuri, în jurul orei 16:00 GMT, ora 18:30 în România, când utilizatorii s-au plâns că nu au putut posta pe Facebook și Instagram.

Versiunea de desktop Facebook Messenger nu s-a încărcat - dar aplicația mobilă a permis trimiterea unor mesaje; cu excepția fotografiilor. WhatsApp, cealaltă aplicație de mesagerie Facebook, a avut probleme similare.

Potrivit DownDetector, un serviciu care monitorizează postările de pe rețelele sociale, a sugerat că probleme au existat la nivel global. Problema a afectat, de asemenea, Facebook Workplace, serviciul de comunicare internă al multinaționalelor.

Citește și
Facebook
Facebook a picat timp de câteva ore. A fost cea mai lungă “pană” din istoria sa

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult