Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Experimente în platoul iLikeIT. Aplicațiile care te învață chimie, fizică și biologie cu ajutorul realității augumentate

Your browser doesn't support HTML5 video.

S-au făcut experimente în platoul iLikeIT cu câteva platforme de educație care sunt puse gratuit la dispoziție pentru elevi. Acestea îi ajută să învețe chimie, fizică sau biologie.

Marian Andrei a prezentat două aplicații care ajută elevii să învețe, dar și profesorii să predea într-un mod mai interactiv.

JigSpace este o aplicație cu realitate augmentată. Această poate proiecta obiecte tridimensionale în lumea reală cu ajutorul camerei foto. Este o uneală interesantă prin care elevii pot învăța despre cum funcționează motorul cu reacție, planorul, cum arată Pământul pe interior și o mulțime de alte lucruri. Aplicația este gratuită.

Aplicația Brainapse costă 10 lei și te poate ajuta să înveți mai multe despre corpul uman.

Universitatea Boulder din Colorado are o platformă dedicată pentru elevii și studenții din întreaga lume. Prin aceasta ei pot face experimente din știință, matematică, fizică ori chimie într-un mediu care seamănă cu jocurile video.

Citește și
iLikeIT
Ediție specială iLikeIT, de sfârșit de an. Test fulger pentru Neti, Busu, Andreea, Lavinia și Mihai

Aplicația Praxilabs este gratuită 30 de zile și îți permite să faci o mulțime de experimente fără să fii nevoit să investești într-un laborator foarte scump.

Mai multe detalii în video.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult