Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Explicația Facebook pentru eroarea care a afectat mii de utilizatori: “Ne cerem scuze”

O eroare a Facebook a afectat mai multe conturi ale platformei social media, unele mesaje dispărând după câteva minute de la publicarea lor de diverşi utilizatori. Platforma a revenit cu o explicație, cerându-și scuze celor afectați.

Într-un răspuns pentru Hotnews, Facebook Europa a explicat că postările au dispărut din cauza unei erori în sistemele sale.

”O eroare ne-a afectat astăzi sistemele automatizate, ceea ce a însemnat că unele postări au fost, în mod incorect, marcate ca fiind spam. Am identificat și soluția pe care o vom aplica pentru a rezolva problema. Ne cerem scuze tuturor celor afectați”.

Mai mulţi utilizatori au semnalat că şi-au actualizat paginile şi au descoperit apoi că ele au dispărut.

Pe paginile dezvoltatorilor Facebook, utilizatorii au raportat că mesajele au dispărut în câteva minute după ce au fost văzute de unii oameni, scrie News.ro.

Citește și
Liviu Pop
Explicația lui Pop, privind postarea în care compară mai multe state cu gândacii care atacă gazele României

În luna iunie, Facebook a anunţat că postările a 14 milioane de utilizatori au putut fi văzute de oricine, deşi setările de intimitate nu prevedeau vizibilitatea publică a acestora. Cauza acestei erori, au transmis reprezentanţii companiei, a fost un bug.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult