Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dispozitive, servicii și aplicații cu funcții de control parental. Cum le putem activa

Your browser doesn't support HTML5 video.

Foarte multe dispozitive, servicii sau aplicații au funcții de control parental. Acestea sunt foarte utile dacă vrem să-i știm pe copii în siguranță, pe internet. Cum funcționează și cum le putem activa, aflăm la ILIKEIT.

Pentru dispozitivele Apple putem seta restricții în magazinul de aplicații, Appstore, ca cei mici să nu descarce sau să cumpere fără acceptul unui părinte. Pot fi setate limite de timp, filtre pentru browser. Toate setările sunt explicate aici.

Pentru Android există aplicația Family Link cu care părintele poate monitoriza telefonul, Chrome pe un PC sau conținutul pentru Chromecast.

Avem site și aplicație dedicată pentru Youtube pentru copii. Se numește Youtube Kids și prin intermediul platformei pentru crea o zonă de conținut sigur. Putem limita anumite canale de Youtube sau genuri de conținut. Acestea sunt împărțite și pe categorii.

Anumite jocuri și aplicații au integrate funcții de control parental. Exemplu: roblox.

Citește și
ilikeit
Ce a văzut echipa iLikeIT la CES 2023 din Las Vegas. ”A fost ca o călătorie în viitor”

Aceasta este o platformă care conține informații despre toate jocurile ori aplicațiile care sunt la modă. Părinții pot afla detalii despre jocuri precum Roblox sau Genshin Impact, dacă sunt sigure pentru copii. Conține informații și despre TikTok, Facebook ori alte rețele de socializare. E o zonă bună pentru documentare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult