Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Decizia anunțată de BMW. Cum vor putea economisi bani proprietarii mașinilor

BMW a anunțat o serie de îmbunătățiri digitale care le vor permite cliențior să își personalizeze și mai mult mașinile și chiar să economisească bani, scrie cnet.com.

Renumite pentru lista largă de opțiuni, mașinile germane de lux merg și mai departe. BMW a anunțat că multe opțiuni vor putea fi activate doar pentru anumite perioade de timp. De exemplu, încălzirea scaunelor se va putea face doar trei luni, în timpul iernii.

Reprezentanții companiei au realizat o prezentare video, miercuri, în Germania. Seria de îmbunătățiri digitale a conținut și detalii despre cheia digitală BMW, un serviciu anunțat săptămâna trecută alături de Apple. De asemenea, s-a transmis confirmarea că software-ul de pe modelele actuale va putea fi actualizat.

Prima actualizare, la mașinile cu BMW Operating System 7, este programată în luna iulie. Ea va avea 1GB, iar instalarea va dura aproximativ 20 de minute.

Noile setări vor putea fi realizate și prin aplicația My BMW. Sunt însă și motive de nemulțumire. Unele schimbări vor fi permanente, în timp ce altele vor putea fi modificate pentru anumite perioade, care vor varia de la trei luni la trei ani.

Citește și
tiktok
TikTok a fost interzisă în India. Pe listă se găsesc aproape 60 de aplicații din China

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult