Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum se desfășoară acum căutarea „inteligentă” pe net. Alternative la ChatGPT

Your browser doesn't support HTML5 video.

Iată câteva ponturi interesante pentru aplicații utile. Sunt alternative pentru deja binecunoscutele servicii AI și servicii de căutare moderne.

Claude.ai este acum disponibil și în Europa și reprezintă o alternativă la ChatGPT. La fel și Perplexity.Ai, care este mai mult un motor de căutare smart.

În plus, avem acum disponibilă și Arc Search – o aplicație a celor de la The Browser Company. Deocamdată, aplicația funcționează doar pe iOS. Atunci când facem o căutare, practic navighează pe mai multe site-uri și încearcă să ne ofere un răspuns în loc să navigăm pe site-uri.

Marian Andrei: „Perplexity este practic un motor de căutare inteligent, atunci când facem o comandă, în loc să ne dea linkurile către situri practic face un rezumat, de pe mai multe situri și încearcă să ne dea informația într-un singur calup, ca să nu stăm noi să navigăm de pe un site pe celălalt, bineînțeles, cu indicarea surselor. Și m-am gândit eu că aș putea să întreb când vine următoarea criză financiară. Poate știe ceva ce noi nu știm. Așteptăm, că trebuie să facă navigarea pe net, face analiză și-mi dă rezultatul ia mai multe informații scrise de oameni și mi le dă mie... L-am blocat”.

Mai multe detalii în VIDEO.

Citește și
Scarlett Johanson
Scarlett Johansson acuză OpenAI că i-a copiat vocea pentru ChatGPT. „Din motive personale am refuzat oferta”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult