Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Copii, torturați și uciși în direct pe ”deep web”. Doi tineri din Italia, printre acuzați

Doi tineri din Italia sunt acuzați de fapte îngrozitoare. Ei ar fi participat indirect la torturarea unor minori, scrie tgcom24.it.

Torturile și agresiunile sexuale, care ar fi avut loc în sud-estul Asiei, erau transmise în direct pe ”deep web” contra cost. Plata se făcea cu criptomonede.

În schimbul unor sume mai mari, cei care priveau aveau posibilitatea să comande pedepse. Detaliile oferite de anchetatori sunt uluitoare.

”Călăilor” li se putea cere, de exemplu, să taie o mână sau să toarne ulei încins pe corpurile victimelor. De multe ori, acestea încetau din viață.

Cei doi adolescenți italieni, un băiat și o fată, ambii în vârstă de 17 ani, au fost descoperiți de polițiștii din Siena. De la locuințele lor au fost confiscate telefoane mobile, computere personale, tablete, stick-uri USB și memorii externe.

Citește și
siria, executie, jihadisti
Refugiat sirian, închis după ce i s-a descoperit trecutul macabru. Ce le făcea victimelor

Alți 25 de suspecți, dintre care 19 minori și 6 adulți, au fost reținuți într-o operațiune demarată în octombrie, în Italia. ”Deep web”, cunoscut și sub numele de ”web invizibil”, oferă conținut care nu este indexat de motoarele de căutare obișnuite.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult