Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cele mai noi și interesante telefoane ale momentului: Nokia G22, pe care-l putem repara chiar noi, și Motorola Razr 40 flip

Your browser doesn't support HTML5 video.

La iLikeIT avem o "recoltă de vară" în materie de telefoane. Mai mulți producători au adus pe piață noi modele, pentru toate buzunarele.

Nokia G22 este unul dintre puținele telefoane pe care oamenii și le pot repara acasă.

Este un telefon din plastic solid, care poate fi desfăcut foarte ușor, poate fi scăpat, nu se întâmplă nimic, iar bateria poate fi schimbată acasă, inclusiv partea de jos, unde avem modulul de jack și de încărcare, trebuie doar să fie desfăcute șuruburile și schimbată piesa, care nu costă foarte mult.

Mai mult, la placa de bază, mufele se scot foarte ușor, se scoate bateria, apoi se poate înlocui.

Citește și
ilikeit
iLikeIT. Cele mai bune soluții de back-up pentru păstrare fotografiilor în siguranță

Telefonul poate fi folosit pe o perioadă mai lungă de timp și, cumva, datorită noilor legi la care lucrează cei din Uniunea Europeană o să vedem tot mai des astfel de telefoane pe care noi am putea să le reparăm acasă. Are nevoie doar de un pic de îndemânare.

Nokia G22 este un telefon accesibil, are un preț sub 1.000 lei, care poate să-și facă treaba foarte bine, mai ales pentru cei care nu sunt foarte pretențioși și caută un telefon de vorbit pe Whatsapp, un Facebook, un Messenger și ... cam atât.

Motorola Razr 40, telefon pliabil

Motorola Razer 40. Razer este unul dintre cele mai vechi nume, să zicem, din lumea telefoanelor.

Este un telefon de tip ”flip”, adică se poate închide și se poate folosi așa, îndoit. Apoi se poate deschide când este nevoie de un ecran mai mare.

Este foarte bine făcut, pentru că acea curbură de la jumătate ecranului abia se vede, se simte foarte puțin cu degetul.

Motorola Razr 40 este un telefon atent lucrat, este dotat cu un fel de piele ecologică, ecranul ocupă întreaga suprafață. Senzorul de amprentă este integrat în butonul de pornire.

Ecranul se mișcă inclusiv în jurul camerelor, atât de bine este integrat și sunt foarte multe situații în care am folosit acest telefon doar așa, închis. De exemplu, Spotify arată foarte drăguț atunci când telefonul este închis, putem să selecăm melodiile direct de pe ecranul mic, înjumătățit, fără să mai desfaceți telefonul, așa cum se întâmplă cu alte telefoane de tip flip.

Telefonul costă în jur de 6.000 lei, acum. Motorola Razr 40 folosește un procesor de generația trecută. Nu este cel mai nou procesor pe care îl găsim pe flagship-urile de anul acesta.

Un utilizator obișnuit n-ar simți diferența legat de cameră. Avem două ultra-wide și wide și o să-și facă treaba foarte bine. Ține și bateria ok, deci este un telefon interesant.

Oppo A98

O să trecem la ceva mai accesibil în zona de mid-range, unde sunt foarte multe telefoane. Acesta este Oppo A98 și costă 1.600 lei. Era vreo 1.800 lei la lansare, acum o lună. Și el mizează foarte mult pe design.

Ecranul are 6,7 inci și un ecran cu 120 de hertz. Marginile, un pic mai mari în partea de jos, dar -pentru cei care consumă jocuri din când în când și video - este un ecran luminos care se vede foarte bine.

Pe partea de cameră avem câteva, să zicem, jucării interesante. Avem 1X și 2X, evident pentru fotografii mai zoom-ate, cu modul portret și cu tot ce trebuie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult