Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cel mai popular joc al momentului. Într-o singură zi a strâns 44,7 milioane de jucători

Your browser doesn't support HTML5 video.

Fortnite este cel mai popular joc al momentului, cu aproape 30 de milioane de jucători zilnic. Într-o singură zi, a strâns 44,7 milioane de jucători.

Mihai Alexandru Georgescu, youtuber: „De abia acum începe nebunia cu Fortnite, recorduri peste recorduri și jocul arată din ce în ce mai bine, lucru care e super tare.”

Într-o singură zi, a strâns 44,7 milioane de jucători, adică de aproape 3 ori populația României. Invitatul din platou, Mihai Alexandru Georgescu, a explicat cum s-a întâmplat acest record în luna noiembrie.

Mihai Alexandru Georgescu, youtuber: „Fortnite a devenit popular în 2019, când jocul era super bine optimizat, după care el se schima constant, la fiecare săptămână, la fiecare două săptămâni. Și acum, cei de la Fortnite au decis să aducă perioada din 2019 înapoi în joc, perioada pe care nu au prins-o foarte mulți copii și totuși ei doreau să o experimenteze foarte mult.”

Fortnite este un fenomen și din alte două motive: jocul este actualizat constant, dar sunt și colaborări foarte interesante cu branduri și cu artiști.

Citește și
Assassins Creed Mirage
Assassin's Creed Mirage este jocul săptămânii. Îmbunătățirile pe care le are și ce trebuie să știm despre joc

Mai multe detalii despre jocul-fenomen, în materialul VIDEO.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult