Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cea mai bună soluție pentru a evita nervii din trafic. Ascultați un podcast

Folosiţi inteligent timpul petrecut în trafic. Ascultaţi un podcast! Aceste emisiuni sunt tot mai populare, mai ales că sunt gratuite.

Puteţi lua lecţii de psihologie, istorie sau filosofie, în timp ce stați la volan. Detaliile le aduce Marian Andrei, în emisiunea iLikeIT.

Marian Andrei: „Câteva recomandări foarte interesante, eu ascult podcasturi, emisiuni pe telefon, cu aplicația Spotify. Este prima recomandare pe care pot să o fac, pentru că pe Spotify găsiti o serie de podcasturi și ce-mi place foarte mult, pe lângă topurile de podcasturi, poate căutați o sursă de inspirație, sunt împărțite și pe categorii, avem ficțiune, criminalistică, dacă vă plac romanele de genul, comedie, știri, podcasturi despre sport, de exemplu, dacă urmariți un anume campionat de fotbal, sau de exemplu podcastul meu preferat, „Beyond The Grid”, făcut de cei de la Formula 1, dacă ați văzut de curând documentarul Schumacher Drive to Survive, dspre cultură, istorie, business, tehnologie, sunt o mulțime de categorii.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult