Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce știe să facă noua versiune de inteligență artificială ChatGPT, ”îmbunătățită”, ajunsă la numărul 4

Your browser doesn't support HTML5 video.

Microsoft aduce inteligența artificială în celebrul Office. Aceasta aplicație poate fi pusă să scrie, să ia notițe în timpul întâlnirilor sau să scrie emailuri. 

Și nu este singura noutate importantă din domeniul tehnologiei.

OpenAI a lansat o nouă variantă pentru ChatGPT, mai exact, versiunea numărul 4.

Iată ce spune ChatGPT-4 despre .... despre ChatGPT-4:

"ChatGPT 4 este o versiune îmbunătățită a lui ChatGPT 3, având în vedere arhitectura, performanța și capacitățile de înțelegere a limbajului. Spre deosebire de GPT-3, GPT-4 beneficiază de o bază de date de antrenament mai mare și de un număr semnificativ mai mare de parametri, ceea ce se traduce printr-o capacitate îmbunătățită de a genera răspunsuri mai relevante, coerente și informative. În plus, GPT-4 are o înțelegere mai bună a contextului și poate aborda sarcini mai complexe, precum și o performanță superioară în rezolvarea problemelor legate de ambiguitatea limbajului. Acest text a fost scris de Inteligența Artificială.”

Nici cei de la Google nu stau cu mâinile în buzunare. 

Citește și
dolari
Un bărbat i-a cerut lui ChatGPT să ”producă cât mai mulți bani”, ce a urmat a uimit pe toată lumea

În luna aprilie a anului 2022, Google a introdus propriul său model de inteligență artificială numit PaLM, acronim pentru Pathways Language Model. Cu 540 de miliarde de parametri, Google susține că PaLM a demonstrat "capacități revoluționare în numeroase sarcini foarte dificile".

Similar cu GPT sau LaMDA, PaLM este capabil să genereze și să editeze text și este antrenat pentru a fi un robot de conversație.

De asemenea, poate fi folosit pentru a rezuma sarcini sau pentru a scrie coduri, la fel ca noile funcții de inteligență artificială generativă pentru aplicațiile Workspace, precum Gmail și Docs.

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult