Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce alternative ai când rămâi fără Facebook și WhatsApp. Rețelele Meta cad din ce în ce mai des în ultimul timp

Your browser doesn't support HTML5 video.

Facebook, WhatsApp și Instagram au avut din nou probleme majore miercuri seara. Milioane de oameni au rămas fără acces la platforme. Este al treilea incident de acest fel în ultima lună.  

Avem însă și alternative atunci când aceste servicii nu funcționează. Există o afecțiune recent atestată, nomofobia, care înseamnă teama de a trăi fără telefon.

Iar în momentele în care nu putem să ne conectăm la rețelele sociale la care ne conectăm foarte des trebuie să știm cum să reacționăm și, din fericire, există și alternative.

În special pentru WhasApp, pentru că acesta e cel mai important, îl folosim pe post de aplicație de mesagerie, am renunțat la SMS ca să trimitem mesaje pe WhatsApp sau Facebook Messenger, iar cea mai bună alternativă și cea mai sigură este Signal.

Este mult mai sigură decât WhatsApp

Este gratuită, realizată de o asociație non-profit și este foarte ușor să vă faceți cont pe această aplicație- e nevoie doar de numărul de telefon și de un SMS de confirmare.

Citește și
WhatsApp
Funcția revoluționară pe care WhatsApp e obligată să o implementeze. Are termen până în martie

Teoretic, ar trebui să fie mult mai sigură decât WhatsApp, pentru că este foarte bine criptată, inclusiv cei de la WhatsApp folosesc un protocol de pe această aplicație. Nu o să vă ceară niciodată bani, pentru că este realizată de o asociație non-profit care trăiește doar din donațiile utilizatorilor.

Știrea completă poate fi văzută în video-ul atașat. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult