Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Aplicația care redă playlist-ul vedetelor, creată de Andreea Esca. Cum funcționează MyplAylist

Your browser doesn't support HTML5 video.

Și te-ai întrebat vreodată ce muzică ascultă Smiley, Andra, Cabral sau Andreea Esca? Piesele lor preferate sunt listate pe aplicația MyplAylist. O soluție digitală gratuită. Chiar și Sofia Vicoveanca are un playlist aici.

Nu m-am întrebat niciodată ce muzică ascultă Sofia Vicoveanca, dar atunci când i-am descoperit playlist-ul nu i-am mai putut da stop. Și la fel s-a întâmplat și cu muzica pe care o ascultă Margareta Pâslaru, iar lista poate continua.

Dacă și voi sunteți curioși ce muzică ascultă vedetele voastre preferate, trebuie doar să descărcați aplicația MyplAylist. O soluție digitală gratuită creată de colega noastră, Andreea Esca. Și da, tot aici puteți vedea și ce muzică ascultă ea...sau mulți alți colegi de ai noștri... Cabral, Amalia Enache, Lavinia Petrea, Pavel Bartoș și nu numai. Chiar și eu am un playlist aici. Și chiar vă rog să-i dați play și să-mi spuneți apoi părerile voastre.

Aplicația MyplAylist este gratuită și este disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android. Și vă vine să credeți sau nu, chiar și Arman van Buuren are un playlist aici. Găsiți, însă, și selecții muzicale pentru petreceri, sărbători, Revelion și nu numai. Și neapărat să verificați și TikTok hits. Știți, piesele acelea care ajung extrem de populare pe social media. Aici le găsiți pe toate, iar lista este actualizată în fiecare lună. O să vă distrați cu siguranță. Nu-i dați încă play. Stați doar puțin să luăm noi pauză.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult