Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Aplicația care le face munca mai ușoară șoferilor de ride-sharing. De la obținerea atestatului la gestionarea încasărilor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Șoferii care vor să facă ride-sharing pentru a-și completa veniturile au acum la dispoziţie o aplicaţie care le face munca mai ușoară.

Le facilitează obţinerea atestatului de şofer de transport alternativ și gestionează încasările. Detalii de la Iulia Ionescu la iLike iT.

Aplicația Pick, care este disponibilă pe Ap Store și Google Play, îi ajută pe cei care vor să devină șoferi de ride sharing.

Tudor și Răzvan, creatorii aplicației Pick: ”Cu toții ne întâlnim zilnic cu șoferii de ride sharing fie că mergem la muncă fie că mergem în oraș. Mulți nu știu că acești șoferi întâmpină și multe probleme și aici intevine Pick. Asistentul personal al șoferilor care îi ajută în activitățile lor de zi cu zi.

Marele atu al aplicației este acela că centralizează toată informația și îi ajută pe șoferi să își desfășoare activitatea de zi cu zi, totul sub aceeași aplicație”.

Ce înseamnă că centralizează informațiile?

Creatorii aplicației Pick: ”Șoferii au probleme în a găsi informațiile necesare pentru a desfășura activitatea de ride sharing. De multe ori nu primesc informația corectă, iar noi centralizăm absolut toată informația în pagina principală”.

Vezi mai multe detalii în video atașat. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult