Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Aplicația care îți arată când apare următorul sezon din serialul tău preferat. Este gratuită pentru iOS și Android

Your browser doesn't support HTML5 video.

Nu știi ce filme sau seriale să mai urmărești sau poate ai văzut aseară o producție nouă și nu îți mai amintești de unde îl știi pe actorul principal? Intră pe IMDB - aplicația prin care orice cinefil are acces gratuit la baza de date a cinematografiei.

La informațiile acelea care oricum sunt publice, evident, dar aici totul este foarte bine organizat. Dacă vrei să vezi în ce producții a mai jucat un actor trebuie doar să-i introduci numele. Iar dacă nu știi când apare următorul sezon din serialul tău preferat tot aici găsești informațiile. La fel și în cazul filmelor.

Cele mai noi trailere, tease-uri sau recenzii sunt pe IMDB. La fel și interviurile cu actorii tăi preferați. Nu există producție nouă despre care să nu se scrie prima dată pe IMDB. Evident că este și o platformă online, dar din punctul meu de vedere aplicația este mult mai utilă și merită s-o descarci.

Este disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android. Și da, găsești informații și despre actorii și peliculele din România, dar și din Franța, Italia și nu numai. IMDB vine de la INTERNET MOVIE DATABASE.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult