Modifica setarile cookie
Toate categoriile

”Pick”, aplicația care îi ajută pe șoferii de ride-sharing să obțină atestatul necesar și să lucreze independent

Your browser doesn't support HTML5 video.

Venim în ajutorul șoferilor de ride-sharing sau a celor care vor să devină șoferi de ride-sharing. Pick este o aplicație disponibilă deja în App Store și Play Store.

O soluție digitală prin care cei care vor să câștige un venit suplimentar își pot obține atestatul necesar pentru a lucra cu aplicații ca Uber, Bolt sau Blue.

În plus, își pot gestiona și încasările prin intermediul aplicației. Tot aici găsesc și toate informațiile necesare despre această activitate.

Dacă nu știți ce condiții trebuie să îndepliniți pentru a fi șoferi de ride-sharing, tot ce trebuie să faceți este să intrați pe pickride.eu. Așa se numește site-ul aplicației. Varianta web a acestei soluții digitale. Toate informațiile sunt centralizate aici.

Iar în momentul în care decideți că vreți să faceți parte din aceasta comunitate trebuie să parcurgeți un proces de înregistrare în aplicație. Pick vă ajută practic să vă desfășurați independent activitatea, fără alți intermediari.

În momentul de față mulți dintre soferii de ride sharing din țara noastră apelează la diverse companii care dețin autorizațiile necesare pentru practicarea acestei meserii. Cei care aleg să lucreze așa sunt nevoiți să achite și un comision acestor intermediari. Nu toate funcționalitățile aplicației Pick sunt, însă, gratuite, dar costurile sunt semnificativ mai mici dacă alegeți să lucrați cu ei.

Am stat de vorbă și cu fondatorii acestei aplicații. Doi tineri din țara noastră care și-au propus să ajute șoferii de ride sharing din Europa, nu doar din România. Urmărim cu atenție dezvoltarea aplicației. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult