Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Câți bani poți câștiga dacă lucrezi ca livrator part-time

Your browser doesn't support HTML5 video.

Prețurile din magazine, facturile și alte cheltuieli cresc de la o lună la alta, astfel că tot mai mulți români caută să își suplimenteze veniturile.

Oamenii speră să le crească salariul, însă pentru mulți soluția de moment este al doilea job, de regulă cu jumătate de normă.

În alte situații, un loc de muncă nou, mai bine plătit, poate fi o variantă, chiar și în alt domeniu. Sunt multe companii care oferă salarii atractive pentru începători și cursuri de specializare, nu doar pentru tinerii absolvenți, ci și pentru cei cu experiență, dar care se gândesc la reconversie profesională.

Bogdan Badea, directorul platformei de recrutare eJobs: „Prima soluție este să îți găsesti un job mai bine plătit, asta cred că era destul de evident pentru toată lumea, dar de multe ori vedem oameni care au contracte full time și care își mai iau încă un contract part time, dar avem din ce în ce mai multe cazuri, utilizatori care spun că au două joburi full time. S-a ajuns la nivelul la care oamenii iau două joburi full time ca să poată să își susțină cheltuielile. Multi dintre ei le combină, unul dintre ele este de acasă, unul fizic și combină cele două astfel încât să își suplimenteze veniturile.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult