Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fonduri-structurale.ro lansează prima platformă din România cu asistent AI specializat în identificarea surselor de finanțare

Firma de consultanță Fonduri-structurale.ro a lansat prima platformă din țară care utilizează un asistent bazat pe inteligență artificială pentru identificarea oportunităților de finanțare disponibile.

Noua platformă pune la dispoziția companiilor, ONG-urilor și instituțiilor publice cel mai complex și complet instrument de pe piață care facilitează accesul rapid și eficient la surse de finanțare adaptate nevoilor specifice fiecărui utilizator, fie că este vorba de fonduri europene, programe finanțate de la bugetul de stat, apeluri gestionate direct de Comisia Europeană sau din surse private.

Platforma fonduri-structurale.ro oferă acces la un sistem integrat care centralizează toate informațiile despre finanțări, simplifică sutele de pagini din ghidurile solicitanților în fișe compacte și ușor de urmărit și ajută utilizatorii să găsească oportunități de finanțare de la prima întrebare către Asistentul AI. În momentul de față, site-ul furnizează informații de ultimă oră pentru peste 700 de oportunități de finanțare, dintre care peste 200 sunt apeluri active, cu perioadă de depunere în derulare. Toate oportunitățile de finanțare sunt actualizate în timp real, iar noi apeluri sunt adăugate periodic, pe măsură ce acestea sunt anunțate de către autoritățile finanțatoare

Care sunt noile avantaje ale platformei?

Vizualizarea fișelor de finanțare: Utilizatorii pot accesa detalii complete despre fiecare oportunitate de finanțare, inclusiv criterii de eligibilitate și termene limită. Interogare nelimitată a asistentului AI: Asistentul AI răspunde instantaneu la întrebările utilizatorilor despre finanțări, oferind rezultate clare și relevante. Abonament la newsletter: Abonații pot beneficia de actualizări personalizate cu cele mai recente știri și oportunități de finanțare. Personalizarea rezultatelor: Utilizatorii pot filtra și salva oportunitățile de finanțare pe baza unor criteriilor relevante pentru ei, precum codurile CAEN, cheltuieli eligibile sau sumă maximă de finanțare. Sisteme de alerte: Notificări prin SMS sau email pentru apelurile de finanțare marcate ca favorite și posibilitatea de a adăuga în calendar apelurile de interes lansate.

„În 2024 tehnologia ne-a permis să punem în practică ceea ce ne doream și vizualizam deja de ceva timp: o soluție care integrează inteligența artificială care să ajute organizațiile în căutare de finanțări să obțină răspunsuri relevante rapid și să se poată focaliza doar pe acele finanțări care le interesează direct. Noua soluție adresează cel puțin 2 probleme existente în piața finanțărilor: numărul mare de oportunități de finanțare disponibile și predictibilitatea scăzută din viața unei finanțări. Suntem încrezători că vom reuși să facem tot acest proces, cunoscut ca birocratic și greu de navigat, mai accesibil nu doar pentru profesioniștii din domeniul finanțărilor, ci și pentru cei mai puțin experimentați care au idei valoroase ce pot fi puse în practică cu ajutorul fondurilor nerambursabile” spune Dragoș Jaliu, Fondatorul și CEO-ul fonduri-structurale.ro.

Noua platformă lansată reprezintă o schimbare pentru domeniul atragerii fondurilor nerambursabile, atât pentru cei care doresc să acceseze finanțări, cât și pentru consultanții specializați în domeniu. Aceasta simplifică procesul de identificare a finanțărilor, economisind timp prețios pentru utilizatori și facilitează accesul la finanțări potrivite, evitând suprasolicitarea cu informații irelevante și crescând șansele de succes în obținerea fondurilor.

Asistentul AI împreună cu restul funcționalităților platformei pot fi accesate prin crearea unui cont de utilizator pe site-ul fonduri-structurale.ro care oferă trei tipuri de abonamente: Basic, Plus și Premium. Abonamentele cu plată sunt cele Plus și Premium care pleacă de la 35 și respectiv 60 de lei pe lună.

Despre Fonduri-structurale.ro

Fonduri-structurale.ro este liderul surselor de informare online despre finanțări nerambursabile, cu o comunitate de peste 140.000 de membri. Cu peste 17 ani de experiență, fonduri-structurale.ro sprijină organizațiile publice și private, start-up-urile și antreprenorii sociali printr-un pachet complet de servicii pentru implementarea finanțărilor nerambursabile în România și contribuie în mod activ la dezvoltarea ecosistemului național și european bazat pe impact și inovare.

Pentru mai multe informații despre noua platformă, vizitați www.fonduri-structurale.ro sau contactați-ne la: vilia.rugel@fonduri-structurale.ro

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult