Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce știu să facă noile telefoane iPhone 16. „Arma” secretă cu care Apple vrea să dea lovitura

Your browser doesn't support HTML5 video.

Apple a lansat o nouă serie de dispozitive. Evenimentul care a avut loc în California a fost transmis LIVE pe Youtube și a fost urmărit în timp real de milioane de oameni din toate colțurile lumii.

Este unul dintre acele evenimente Apple care va rămâne în istorie pentru că aproape toate produsele lor vin cu noi funcționalități inteligente.

Începem cu iPhone 16 și iPhone 16 Pro, care, așa cum ne-a obișnuit compania din California, vine și de această dată cu schimbări notabile.

În primul rând, punctăm inteligența artificială pe care o găsim acum pe dispozitive și care ne ajută, în primul rând, să gestionăm mai bine nivelul de energie, de cunsum al telefonului mobil, dar, în același timp, vine și cu diferite alte funcționalități. Spre exemplu, ne ajută să comunicăm mai bine cu Siri. Acum nu doar că vom putea să-i spunem lui Siri direct lucrurile pe care am vrea să le știm despre anumite locuri sau situații, ci putem să comunicăm prin text cu Siri, așa cum facem cu ChatCPT.

Pe lângă asta, datorită inteligenței artificiale, a crescut și nivelul de înțelegere al lui Siri. Asta înseamnă că ea ne poate înțelege în diferite situații atunci când poate nu reușim să găsim cuvintele potrivite pentru a comunica cu ea. Ne înțelege dincolo de cuvinte, am putea spune, indiferent de spațiul în care ne aflăm și, mai mult decât atât, există și o inteligență vizuală artificială care vine pe aceste noi dispozitive. O inteligență care ne ajută să înțelegem mai bine mediul în care ne aflăm.

Citește și
Apple
Când lansează Apple seria de telefoane iPhone 16. Evenimentul poartă sloganul „It's Glowtime”

De exemplu, dacă suntem în trecere pe lângă un restaurant pe care nu l-am mai văzut până acum, putem foarte simplu doar să îi facem o fotografie acelui restaurant, iar inteligența artificială vizuală de pe acest dispozitiv ne va oferi imediat toate informațiile de care avem nevoie despre acel restaurant.

Aflați mai multe informații despre noile telefoane iPhone 16 din video-ul atașat acestui articol.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult