Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mașini noi pentru poliție, de zeci de milioane de lei, și salarii mărite pentru unii angajați MAI

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat în ședința de Guvern că bugetul Miniserului Afacerilor de Interne va fi suplimentat cu 30 de milioane de lei.

Cu acești bani se vor cumpăra 550 de autvehicule noi pentru poliția Română.

”Vom adopta o hotărâre de Guvern prin care vom suplimenta bugetul Ministerului Afacerilor Interne, din fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziția Guvernului, cu suma de 30 de milioane de lei, pentru achiziționarea a 550 de autovehicule de către Poliția Română” - a spus șeful Executivului.

De asemenea, premierul Dăncilă a anunțat că jandarmii care îndeplinesc misiuni de ordine publică vor beneficia de majorarea salariilor cu 10 %.

”Și pentru că m-am referit la Ministerul Afacerilor Interne vreau să menționez că și pentru Jandarmeria Română, împreună cu doamna ministru avem vești bune, și anume creșterea de 10 % a salariilor pentru jandarmii din operativ care îndeplinesc misiuni de ordine publică și care intră în vigoare de luna aceasta.

Citește și
politisti
Angajaţii MAI vor beneficia de decontarea concediului de odihnă. Care este suma limită

Finalizarea unor lucrări de siguranță pentru poligonul de tragere de la Băneasa, dar și începerea unor lucrări pentru un poligon modern, un poligon acoperit, care ar putea fi finalizat într-un termen de 2 ani și a cărui investiție este de aproximativ 8 milioane de euro.” - a declarat Viorica Dăncilă.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult