Modifica setarile cookie
Toate categoriile

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, audiat în Camera Reprezentanților

Your browser doesn't support HTML5 video.

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, este audiat, miercuri, în cadrul Comisiei privind serviciile financiare din Camera Reprezentanților în legătură cu criptomoneda Libra.

Co-fondatorul CEO militează în favoarea introducerii criptomonedei Libra, încercând să îndepărteze îngrijorările privind faptul că gigantul media ar putea trece peste reglementările existente.

Zuckerberg dorește să-i informeze pe membrii Comisiei că Libra nu va fi lansată dacă instituțiile de reglementare din Statele Unite nu vor aproba acest lucru.

 

"Vom amâna lansarea Libra până când vom răspunde tuturor îngrijorărilor autorităților competente. Consider că este ceva ce trebuie construit, dar înțeleg că nu suntem mesagerul ideal acum", susține Zuckerberg.

În luna iunie a acestui an, reţeaua socială Facebook a anunţat că intenţionează să introducă o nouă criptomonedă, denumită Libra, în cadrul strategiei sale de a se extinde pe segmentul plăţilor digitale.

Citește și
facebook
Motivul pentru care băncile din Europa se tem de Facebook. "Există puţine informaţii"

Facebook susţine că Libra va fi susţinută de active reale, cum sunt depozitele bancare şi obligaţiunile guvernamentale, în ideea de a fi mai stabilă decât alte criptomonede precum bitcoin. Anunţul celor de la Facebook a fost întâmpinat cu scepticism de autorităţile de reglementare şi politicieni, Franţa şi Germania avertizând că intenţionează să blocheze Libra în Europa.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult