Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jefuit de 300.000 de euro! Principalii suspecti: prietenii pagubitului

Your browser doesn't support HTML5 video.

Se strange latul in jurul suspectilor care marti au reusit sa fure peste 300.000 de euro din casa unui om de afaceri din Harsova.

Dupa ce au audiat peste 30 de persoane din sapte judete, politistii care se ocupa de jaful de marti din Harsova au o pista. 

Politia crede ca partenerii de afaceri ai barbatului din apartamentul caruia au disparut peste 300.000 de euro au legatura cu ceea ce s-a intamplat, iar asta pentru ca cei care au dat atacul stiau exact unde este seiful si, in plus, stiau ca este plin cu bani.

Pagubitul le-a spus anchetatorilor ca se ocupa si de vanzarea de autoturisme la mana a doua, pe care le aducea din Germania. Ar fi livrat recent sase masini in Maramures, pe care ar fi incasat o mare parte din banii furati din seif. 

Potrivit anchetatorilor, cei 140.000 de euro si cei 720.000 de lei urmau sa fie folositi la mai multe tranzactii cu autoturisme pe care barbatul si iubita lui aveau de gand sa le faca.

Citește și
Femeie batuta jaf Harsova
Vezi marturia femeii agresate de hotii care au furat peste 300.000 de euro!

Intre timp, politistii spera sa obtina mai multe informatii si de la prietena omului de afaceri, care a ramas internata dupa ce a fost batuta si amenintata pentru a le spune agresorilor combinatia seifului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult