Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Zi istorică pentru tricolori. Prima reacție a lui Răzvan Marin, după egalul cu Slovacia: „Ne-am îndeplinit obiectivul”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Este o zi istorică pentru România, care s-a calificat în optimile campionatului european. Jucătorii Generației de suflet au împlinit visul milioanelor de români care au fost alături de ei în ultimele două ore.

Au urmărit fiecare fază a meciului, au aplaudat, au strigat, iar la final au declanșat fiesta. România a ieșit victorioasă din grupe și merge mai departe.

Mijlocașul Răzvan Marin a oferit prima reacție la cald, după ce România s-a calificat în optimile de finală ale EURO 2024.

Răzvan Marin s-a declarat extrem de fericit pentru calificarea istorică în optimile de finală ale Campionatului European.

Marcatorul unicului gol al tricolorilor din meciul cu Slovacia a transmis că se așteaptă la un meci total diferit în optimile de finală, unde România poate scrie istorie.

Răzvan Marin: „Înseamnă foarte mult (n.r. o calificare în optimi), ne bucurăm, ne-am îndeplinit obiectivul, acesta a fost obiectivul nostru de la bun început. Acum, va fi un singur meci și va fi cu totul altceva.

Citește și
ceremonie de deschidere euro 2024
Fotbalistul care a părăsit cantonamentul naționalei de la EURO 2024. A fost om de bază până acum

Cum am spus, ne bucurăm enorm, ne-am îndeplinit obiectivul, suntem foarte fericiți că am făcut milioane de români fericiți. Pe orice stadion unde am jucat am dominat mai ales in tribune și suntem foarte fericiți”. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult