Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ungurii sunt supărați după egalul României cu Slovacia, de la EURO 2024: „Nu ne-au facut nicio favoare”

Presa din Ungaria pare deranjată de remiza de miercuri dintre România și Slovacia, din Grupa E de la EURO 2024.

Unul dintre lucrurile care le-a provocat oficialilor UEFA fiori pe șira spinării a fost posibilitatea unui duel dintre România și Ungaria, din cauza rivalității dintre suporterii celor două tabere. Însă, naționala maghiară a încheiat Grupa A pe locul al treilea și speră să se califice în optimile de finală. Acest lucru se va întâmpla dacă se va afla pe unul din primele patru locuri în clasamentul echipelor de pe locurile trei. În acest moment, Ungaria se află pe locul trei, cu trei puncte.

„Calculele continuă, dar situația a fost simplificată semnificativ, deoarece nimeni din Grupa E nu a făcut o favoare echipei naționale a Ungariei. Vă arătăm cum echipa națională condusă de Marco Rossi poate ajunge în optimi de finală la Campionatul European de Fotbal din Germania”, au scris jurnaliștii maghiar de la Nemzetisport.

„Pentru a avansa după meciurile de 18 ore, ar fi fost necesar (printre multe alte scenarii aproape imposibile) ca România să învingă Slovacia (1-1) și ca Belgia să câștige de cel puțin două ori în fața Ucrainei (0-0). N-a ieșit, așa că ne-a mai rămas o șansă!

Toate partidele de la EURO 2024 vor fi transmise în direct pe PRO TV, PRO Arena și VOYO.

Citește și
euro romania slovacia
Lacrimi de bucurie, după ce România s-a calificat în optimile de finală ale EURO 2024. Cum au sărbătorit tricolorii

Dacă nici Portugalia, nici Turcia nu pot învinge, atunci naționala Ungariei este în optimi de finală. După cum se știe, prima va concura cu Georgia, iar cea de-a doua cu Cehia.

Pentru noi există însă un scenariu favorabil puțin mai ciudat, dar oarecum realist, și anume ca cehii să câștige în fața Turciei la cel puțin trei goluri. În acest caz (cu o victorie sau o înfrângere a portughezilor), turcii ar avea trei puncte cu o diferență de goluri de minus patru. A noastră este de -3, deci am fi în fața lor... ”, au conchis maghiarii.

În optimile de finală ale EURO 2024, România va întâlni Olanda sau Slovenia. Meciul va avea loc marți, 2 iulie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult